FIT autóponyvák

FIT autóponyvák

A FIT autóponyvák bemutatása

A FIT autóponyvákat a magyar Coverwise Kft. fejlesztette ki és gyártja Magyarországon. A Coverwise csapata közel 10 éve reklamáció nélkül gyártja prémium minőségű egyedi méretre készült autóponyváit. A korábban kizárólag egyedi prémium autóponyvákat gyártó Coverwise Kft. azért fejlesztett ki a FIT autóponyvákat, hogy azok egy megfelelő alternatívát nyújtsanak az alsó kategóriás, gyenge minőségű tömegtermékek és az egyedi méretre készülő prémium autóponyvák között. A FIT termékeknek köszönhetően végre a konfekció ponyvák piacán is elérhetővé váltak precíz kidolgozású, hosszú élettartamú, valóban funkcionális, minőségi alapanyagokból készülő, könnyen kezelhető autóponyvák.
A stabil rögzítést a 11+2* különféle kivitel teszi lehetővé: 6+1* méretkategória, ezen belül szedán, kombi, és ferdehátú kivitelben készül, hogy valóban megfelelő méret kerülhessen minden autóra. (Terepjáróra, SUV-ra és nagy méretű családi egyterűekre a számos eltérő kialakítású karosszéria miatt továbbra is kizárólag az egyedi méretre készített ponyvákat javasolja a gyártó Coverwise Kft.)

A FIT autóponyva jellemzői

 • A FIT autóponyva a legfelső kategóriát képviseli a konfekció (azaz a nem egyedi méretre készülő) autóponyvák között.
 • 11+2* különböző kivitelben készül (6+1* méret, ill. szedán, kombi és ferdehátú), hogy a lehető legpontosabb ponyvát választhassa autójára.
 • A ponyva elején és hátulján kialakított gumi behúzónak és a 11+2* különböző kivitelnek köszönhetően könnyen és stabilan rögzíthető.
 • Anyaga 2 rétegű:
  Külső réteg: mérsékelten UV-stabil, vízlepergető, teljes felületén lélegző anyag;
  Belső réteg: szintén lélegző puha réteg, amely gyengéden veszi körül az autót és a fényezéshez a legnagyobb fagyban is kíméletes.
 • Egész évben használható, mivel bírja az extrém hőmérsékleteket.
 • Télen is FIT: A ponyva megfelel a jármű egész télen át történő folyamatos takarására.
 • Nyáron is FIT: Véd az UV sugárzástól, lassítja és csökkenti mind az utastér, mind a karosszéria felmelegedését. Ez lassítja a műanyag és a gumi alkatrészek elöregedését.
 • Vízálló, lélegző anyag: megvéd a csapadéktól, de a pára is el tud távozni a ponyva alól. Így kerülheti el az alacsony minőségű anyagok leggyakoribb következményét: az idő előtti korróziót.
 • Hosszú élettartam: Stabil szálelrendezésű minőségi anyagának és speciális varratainak köszönhetően egy FIT takaró hosszú éveken át védi autóját.

Anyaga

Két rétegű, 100% PES : vízlepergető, könnyű külső réteg + puha belső réteg
Súly: ~ 240 g/m2
Vízállóság: > 1000 mm
Páraáteresztés: ~ 100 ml/m2/24h
Fényállóság: mérsékelten fényálló
Tisztítás: háztartási mosógépben mosható vagy használati pozícióban lemosható

Garancia
A termékre a gyártó Coverwise Kft. 1 év garanciát vállal. A termék nem rendeltetésszerű használata vagy külső hatásra bekövetkező fizikai sérülése esetén nem érvényesíthető a garancia.

FIGYELEM!
- Amennyiben a használat során tartós direkt napsugárzással kell számolni, javasoljuk, fontolják meg prémium minőségű Coverwise kültéri autóponyva vásárlását!
- A Coverwise kültéri autóponyva további előnye, hogy a korábbi vásárlók visszajelzései lapaján anyagszerkezetének köszönhetően 0,5-2,0 cm-es méretű jégeső ellen is védelmet nyújt. Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy ez tapasztalati információ, a gyártó a ponyvát nem kifejezetten jégeső ellen fejlesztette ki, ezért erre a funkcióra garanciát nem ad.

További részletek: http://coverwise.hu/fit